Loopbaanbegeleiding & coaching van Bite Coaching
121
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-121,page-parent,cookies-not-set,_masterslider,_ms_version_3.5.3,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Op een bepaald moment in je loopbaan kan je jezelf af gaan vragen of ‘dit het nu helemaal is’. Klopt dat wat je doet nog met je persoonlijke doelen? Ben je toe aan een volgende stap? Je weet het niet precies, maar er is iets wat ‘schuurt’. Het kan ook zijn dat een verandering in de organisatie waar je werkt, je overvalt. Ook dan is bezinning op je persoonlijke situatie aan de orde. Hoe kun je jouw talenten verder ontwikkelen? En een werkomgeving vinden die past bij jouw talenten en persoonlijkheid? Loopbaanbegeleiding door Bite Coaching geeft antwoord op o.a. deze vragen.

Loopbaanbegeleiding - Bite Coaching

Bite Coaching biedt jou een op maat gemaakt loopbaan begeleidingsplan. Ik begeleid je in het (her)ontdekken van jouw talenten en de ontwikkeling daarvan. In dit ‘Persoonlijk Meesterschap’ traject werk je interactief aan je eigen loopbaanplan aan de hand van opdrachten in een werkboek. Je onderzoekt jouw talenten, welke werkomgeving daarbij  past, je veranderingsbereidheid en de veranderingsmogelijkheden in jouw situatie. De uitkomsten van dit onderzoek geven jou het gereedschap om je eigen ontwikkeling en toekomstige stappen duurzaam vorm te geven.

Fases Persoonlijk Meesterschap

  1. Onderzoek van persoonlijke motivaties met het Reiss Motivation Profile
  2. In kaart brengen van persoonlijke doelen
  3. Onderzoeken van persoonlijke mogelijkheden
  4. Opstellen van een persoonlijk plan: de loopbaanstappen zijn concreet.

Iedere fase moet volledig doorlopen zijn voordat de volgende begint. De tijdsduur van het hele traject kan variëren, van weken tot een paar maanden, afhankelijk van de mogelijkheden en de behoeften. Uiteindelijk ga je gemotiveerd en met overtuiging aan de slag.

Loopbaanbegeleiding

Reacties

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?