Studiekeuzebegeleiding & coaching | Bite Coaching
106
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-106,page-parent,cookies-not-set,_masterslider,_ms_version_3.5.3,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Studiekeuzebegeleiding

Studiekeuzebegeleiding

Kiezen voor een studie kan makkelijk zijn als je al weet wat je wil. Lastig wordt het als je nog niet toe bent aan het maken van die keuze. Als je nog niet goed weet wie je zelf bent, wat je écht interessant vindt en waar je meer van wil weten. En misschien wil je vooral iets gaan doen, in plaats van je in iets te gaan verdiepen.

Studiekeuzebegeleiding

Het is belangrijk dat je weet wie jij bent en wat jij interessant vindt. Vanuit die basis kan je onderzoeken welke studie het beste bij je past. Het kan ook zijn dat je al een idee hebt en weet welke stappen je wil zetten. Dan heb je alleen structuur nodig. Of je hebt een nog vaag beeld en zoekt ideeën, richting en begeleiding bij de stappen die je moet nemen.

Bite Coaching helpt jou met het maken van jouw persoonlijke plan, geeft structuur en begeleidt.

Interesse in meer informatie over dit onderwerp? Beluister en/of lees dan het interview met een paar interessante tips van studiekeuzebegeleider Karin Terpstra.

Interview Karin Terpstra

Reacties

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?