Persoonlijk plan - Bite Coaching
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,page-child,parent-pageid-106,cookies-not-set,_masterslider,_ms_version_3.5.3,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Persoonlijk plan

Persoonlijk plan

Jouw persoonlijke plan is gericht op het vinden van de studie die bij jou past. Op basis daarvan maak je ook een keuze voor een locatie, voor het type school, voor het niveau en alle andere zaken die bij het starten van een studie horen.

Het studiekeuze begeleidingstraject bestaat uit onderzoeken en gesprekken.

De onderzoeken zijn gericht op jouw persoonlijkheid en jouw interesses in studies, beroepen, en werkvelden. Voor het persoonlijkheidsonderzoek wordt het Reiss Motivation Profile gebruikt, een diepgaand onderzoek naar jouw persoonlijke motivaties. Deze test meet dieper dan alleen gedrag en vaardigheden en is daarom uniek en langdurig bruikbaar. Aan één meting heb je genoeg voor de studiejaren en de eerste stappen in jouw loopbaan.

In een aantal gesprekken met jou combineer ik de uitkomsten van de verschillende testen en onderzoeken. Jij bent onderwerp van gesprek en samen met jou werk ik toe naar inzichten in wie jij bent en wat jij interessant vindt. Ik help jou steeds beter te begrijpen wat je nu eigenlijk precies wil. Je gaat zelf ontdekken wat jouw pad wordt en daarom kan je straks ook zelf keuzes maken.

Advies

Het studiekeuze advies dat je van mij krijgt is persoonlijk en op maat gemaakt. Jij gaat vervolgens de voorgestelde keuzes onderzoeken. Dat doe je door naar Open Dagen te gaan, dagen mee te lopen en/of proef te studeren. Ik geef je specifieke vragen mee en we houden contact om jouw ervaringen te bespreken voordat we een volgende stap zetten.

Reacties

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?