Trainingen REISS Motivation Profile & Lezingen - Bite Coaching
612
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-612,cookies-not-set,_masterslider,_ms_version_3.5.3,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Trainingen REISS Motivation Profile & Lezingen

Training Studiekeuze met behulp van REISS Motivation Profile

Bite Coaching geeft trainingen in het inzetten van het Reiss Motivation Profile in relatie tot studiekeuze.  Studiekeuze coaches, mentoren, decanen en begeleiders worden in staat gesteld om deze methodiek in te zetten bij het begeleiden van jongeren in hun studiekeuzeproces.

De training kent een theoretische onderbouwing, waarin geredeneerd wordt welke drijfveren ons iets leren over studiekeuzes, en een praktisch deel waarin geoefend wordt met profielen en het zoeken van passende studies. Er wordt ingezoomd op de logische verbanden tussen persoonlijkheid en passende studies, ondersteund met praktische oefeningen.

Succesvolle ervaringen met deze training: voor Experientia in Curaçao, Stichting Studiefinanciering Curaçao in Nederland, Reiss Profile Masters in Nederland.

Lezingen

Lezingen over studiekeuze zijn geschikt voor ouderraden van scholen, onderwijsbeurzen of andere podia waar over studiekeuze in relatie tot loopbaan en arbeidsmarkt gesproken wordt. In de lezingen staat centraal, de passie van het kiezen vanuit de intrinsieke motivatie en de duurzame effecten daarvan.

Bite Coaching in Curacao

Boek mij als spreekster!

Ik geef lezingen over o.a.:
• Het belang van de juiste studiekeuze
• Studiekeuze als voorportaal voor loopbaankeuze
• Empowering en changemanagement

De rode draad daarin is Krachtig keuzes maken
Boek mij als spreekster bij Zijspreekt.nl, een sprekersbureau met 600+  vrouwelijke deskundigen voor congressen en in de media.
Voor meer informatie over Karin als spreekster: klik hier

Reacties

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?