Workshops - Bite Coaching
132
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-132,page-parent,cookies-not-set,_masterslider,_ms_version_3.5.3,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Workshops

Workshop Jouw Studiekeuze

De workshop ‘Kies de Studie die bij je past’ laat jongeren op een interactieve wijze ontdekken waar hun (studie)interesses liggen. Leerlingen maken in een werkboekje opdrachten waardoor zij inzichten in hun persoonlijkheid en interesses krijgen. Door deelname aan deze workshop zijn de leerlingen in staat om gerichter te zoeken naar de studie die bij hen past.Succesvolle ervaringen met deze workshop: voor groepjes leerlingen op basis van een open inschrijving in Nederland en Curaçao.

Workshop Jong Talentontwikkeling

De workshop ‘Blik op Jong Talent’ richt zich op mentoren, decanen en collega studiekeuze coaches, die jongeren op een speelse wijze willen begeleiden in hun zoektocht naar de studie die bij hen past. Na deelname aan deze workshop is het spel ‘Blik op Jong Talent’ zelfstandig te gebruiken bij de individuele leerling, in groepjes van twee tot zes leerlingen en in klassikaal verband. Mentoren, decanen en studiekeuze coaches kunnen zo op een ontspannen manier in gesprek raken over de toekomstige studiekeuze.Succesvolle ervaringen met deze workshop: voor mentoren bij de Open Scholengemeenschap (OSB) Amsterdam, studenten van de opleiding ‘Pubercoach’ en voor collega professionals bij ‘Beroepsvereniging StudieKeuze Nederland’.

Workshop Ouders en ouderavonden

Workshops voor ouderavonden op scholen. Ouders leren op een interactieve manier het veelomvattende traject van ‘Studiekeuze’ begrijpen. Op basis van een helder stappenplan kan het keuzeproces ingericht en gevolgd worden.

Bite Coaching in Curacao

Reacties

In de gezondheidszorg, Empowerment

“Persoonlijk leiderschap in de gezondheidszorg.”

Meer weten? Lees meer

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?