Workshop Empowerment! | Bite Coaching - Loobaan & studiekeuze
706
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-706,page-child,parent-pageid-132,cookies-not-set,_masterslider,_ms_version_3.5.3,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Workshop Empowerment!

Workshop Empowerment!

Hoe ontdek ik mijn persoonlijk leiderschap en hoe kan ik dàt leiderschap inzetten in een veranderende omgeving?

De kern van deze workshop is het ervaren van innerlijke drijfveren. Het intrinsieke motivatieprofiel van Reiss vormt hiervoor de basis waarbij theoretisch kader en persoonlijke ervaring op een speelse manier afgewisseld worden.

Deelnemers aan deze workshop ervaren innerlijke drijfveren die hun inzicht geven in het leiden van hun leven en het maken van persoonlijke keuzes, in hun persoonlijk leiderschap.
Waar worden we tevreden en gelukkig van?
Wat zet ons aan om mooie dingen in ons leven te doen?
Hoe kan ik in mijn leven juist die dingen doen die die mij succesvol maken?

Middels het Reiss Motivation Profile en actieve werkvormen wordt ervaren wat intrinsieke motivatie precies is. Wat je ermee kunt bereiken en waarom deze zo betrouwbaar is.

De methodiek is optimaal inzetbaar, om uit te zoeken en herkenbaar te maken, hoe je als persoon in elkaar zit en hoe jouw drijfveren terug te vinden zijn in jouw werk. Immers, we kiezen onze baan zoveel mogelijk passend bij wie we zijn.

En als die match tussen baan en persoon goed bevalt, groeien we ook. We ontwikkelen ons in het optimaal benutten van onze voorkeursdrijfveren. Maar we ontwikkelen ons juist ook, door de drijfveren waarin we minder voorkeuren hebben, ook te leren gebruiken en inzetten. En dat kost meer energie. Het is niet verkeerd om dingen te ‘moeten’ doen, die we niet graag doen, zo lang die inzet niet structureel gevraagd wordt.

En daar zit een interessant onderzoekspunt.
Als er zaken in een organisatie veranderen, dan worden wij aangesproken op onze ‘veranderingsbereidheid’. En we worden gestimuleerd om andere talenten in onszelf op te sporen en aan te boren, in te zetten.
En lukt ons dat dan ook?

Die vraag, hoe succesvol ben jij in een veranderende omgeving?, is de centrale vraag van deze workshop.

We onderzoeken in grote lijnen welke drijfveren goed bij jou passen, wat jouw innerlijke motivatie is. We onderzoeken welke drijfveren eigenlijk niet zo goed bij jou passen en wat jij ervoor nodig hebt om toch iets met dat innerlijke gevoel van ‘demotivatie’ te doen. Hoe moedig je jezelf aan om iets in te zetten wat niet favoriet is? En hoe ontdek je bij je collega’s die drijfveren die aanvullend zijn op de jouwe?  En waar ben je dan mét elkaar toe in staat?

Bite Coaching in Curacao

Reacties

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?