Karin Terpstra, oprichter en eigenaar van Bite Coaching
179
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-179,_masterslider,_ms_version_3.8.1,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,smooth_scroll,cookies-not-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Karin Terpstra

Achtergrond

Ik ben Karin Terpstraen sinds 2009 werkzaam als coach in mijn bedrijf bite coaching. Mijn achtergrond wordt vanuit studie gevormd door de opleiding Human Resource Management met bijbehorende werkervaring, o.a. bij Philips en KLM, waarbij het begeleiden van change-processen mijn aandachtsgebied was. Aanvullend heb ik in 2022 een opleiding Toegepaste Psychologie afgerond, waardoor ik nog meer verdieping en maatwerk in mijn werk kan leggen.

Studiekeuzecoach

Tot voor kort werkte ik ook als Studiekeuzecoach in de begeleiding van jonge mensen bij het maken van hun studiekeuze. Ik werkte met een zelfontworpen coaching programma waarmee ik sinds 2010 meer dan 600 mensen heb mogen bedienen – met goede resultaten. Dit ‘levenswerk’ afronden anno 2022 is een weloverwogen stap. Ik zoek nu meer verdieping en maatwerk in mijn werk om cliënten echt verder te helpen in hun keuze problematiek.

Coach

In de afgelopen jaren heb ik mij verdiept in diverse onderwerpen die iets bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van mensen. Dat resulteert in een brede aanpak van mijn coachwerk, het schrijven van trainingen en het geven van webinars. Ik spreek over onderwerpen als change-management, intrinsieke motivatie, persoonlijk leiderschap en over hoe je je eigen veerkracht kunt ontwikkelen om je staande te houden in een veranderende omgeving.

Netwerkorganisaties

Sinds vele jaren heb ik ervaring met netwerkorganisaties waarin mensen elkaar vinden om samen te leren, te ondernemen, plezier te maken en te groeien. Zo ben ik 10 jaar lid geweest van JCI, Junior Chamber International, en heb hier verschillende (inter)nationale functies bekleed. Van 2010 tot 2022 was ik lid van SKN, StudieKeuzeNederland, een Beroepsvereniging voor Studiekeuzecoaches. Hiervan ben ik mede grondlegger, de eerste voorzitter en was in vele commissie actief. Sinds 2020 ben ik lid van Zakenvrouwen DRV, een vereniging die ondernemende vrouwen met elkaar verbindt en waar leren & ontwikkelen centraal staan.

Ik geloof erin dat vrouwen elkaar kunnen versterken en ‘zaken’ nét iets anders zien dan mannen. Dat samenspel is interessant.

Privé

Sinds 2002 woon ik in Mijdrecht, met mijn man en twee studerende dochters.

Naast werken hou ik ook van mijn vakgebied Psychologie en van wandelen, reizen, lezen, films kijken en zing ik graag.

Af en toe ben ik creatief bezig in de zin van beeldhouwen of schilderen. Lang geleden alweer ben ik in Zuid-Limburg geboren, waar ik nog graag kom om familie te bezoeken.

Karin Terpstra

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?