Reiss Motivation Profile voor studiekiezers - bite coaching
173
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-173,page-child,parent-pageid-163,cookies-not-set,_masterslider,_ms_version_3.9.10,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Reiss Motivation Profile voor studiekiezers

Reiss Motivation Profile voor studiekiezers

Zit jij in het (voor-)eindexamen jaar en denk je na over je vervolgstudie? Of ben jij gestopt met je studie? Kom je er zelf niet uit wat je gaat doen? Dan wil Bite Coaching jou graag helpen, onder andere met het inzetten van het Reiss Motivation Profile, een methode die jouw persoonlijke innerlijke drijfveren meet. Dat betekent dat je weet wat jouw passies en persoonlijke eigenschappen zijn. Drijfveren in combinatie met interesses geven een goed beeld van het vakgebied waarin jij jezelf als aanstaande student kunt ontwikkelen.

Bite Coaching studenten

Een voorbeeld: als blijkt dat ‘onafhankelijkheid’ en ‘schoonheid’ sterke drijfveren voor jou zijn, dan zouden creatieve en kunstzinnige studies interessant zijn om te onderzoeken. Of je in  een dergelijke studie succesvol zal zijn, hangt af van jouw leerhouding en leefomgeving. Met de inzichten in jouw persoonlijke motivatieprofiel ben je in staat om de juiste studie te kiezen. Op basis van datzelfde profiel kun je ook antwoorden vinden op vragen tijdens je studie, zoals ‘ga ik verder studeren voor een master’ en ‘ga ik wel of juist niet in het buitenland studeren’? De test die bij de methodiek van het Reiss Motivation Profile hoort hoeft slechts één keer gemaakt te worden en blijft zijn waarde behouden.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?