Pasen, lente, nieuwe start

Pasen, lente, nieuwe start

De lente, een mooi moment voor reflectie, bezinning en kriebels.

 • Voel jij de kriebels al van de lente en het ‘iets anders willen’?
 • Wil jij met het voorjaar in de lucht ook onderzoeken wat jij nog meer zou kunnen of willen?
 • Ben je wat ongedurig omdat er vast nog iets is wat óók kan?
 • Werkt jouw team niet optimaal samen en is er ruimte voor verbetering?
 • Wil jij dit jaar tot bloei komen?

Dan is het tijd om gericht na te denken, te onderzoeken en je te laten coachen in dit waardevolle proces. Voor jou en het team!

Jouw zoektocht

Samen met mij kan je met die kriebels aan de slag, help ik jou verder en ben ik er ook nog voor de stap erna: volhouden en bloeien. We starten door gericht jouw persoonlijkheid te onderzoeken met het intrinsieke motivatiemodel. Je onderzoekt daarmee wat jij belangrijk vindt en waar jouw interesses liggen. We bespreken dit alles in enkele goede coachgesprekken. Er volgt een reeks inzichten die omgezet worden naar een praktisch plan van aanpak. Jij kunt er jouw draai aan geven, jouw tempo in pakken en klankborden bij jouw invulling. En ik ben er om je te begeleiden.

Als team samen aan de slag

Wanneer je met je team op zoek wil naar een verbeterde samenwerking, teambuilding, dan onderzoek je de individuele intrinsieke motivatie ten opzichte van elkaar. Hierdoor ontstaan inzichten in wie jij bent ten opzichte van de ander. Dat zorgt voor het vinden van elkaars kracht én elkaars behoefte. Optimale teambuilding.

Zo werkt het als je met mij aan de slag gaat

Met een open onderzoekende houding, pragmatische aanpak en concrete tools  help ik jou of je team om zelf verder te kunnen, mét fall back garantie. En een zeer grote mensenkennis en ‘spijker op kop’-reflectie. Daar heb je écht wat aan.

Nu is het moment

Juist déze tijd is zo onrustig. Jongeren die hun opleidingen niet afmaken en gaan werken. Jongeren die het niet meer zien zitten en stilvallen. Jong volwassenen die in hun eerste of tweede baan tegen zaken aanlopen waardoor ze gaan twijfelen. Teams die met nieuwe aanwas weer anders moeten gaan samenwerken en de kans kunnen pakken om het anders te doen. Wil jij:

 • beter samen presteren
 • elkaar beter leren kennen
 • beter weten hoe je in elkaar zit
 • weten wie jij bent ten opzichte van de ander
 • weten wat jij kunt ontwikkelen
 • onderzoeken waar je je balans in wil vinden

Deze en nog veel meer vragen komen in mijn coaching aan bod. Met het intrinsieke motivatiemodel als basis gaan we aan de slag met jouw persoonlijkheid en de manier van (samen)werken. Omdat we werken vanuit een deze basis, namelijk jouw persoonlijkheid (en die van je collega’s), is de coaching  onderbouwd én duurzaam.

Ga jij ook met jouw lentekriebels aan de slag?

Het motiveert mij om het beste in iedereen naar boven te brengen en van daaruit de verbinding met de ander aan te gaan. Dat is waarom ik er naar uitzie om met jou of jouw team aan het werk te gaan. Zin om samen met die lentekriebels aan de slag te gaan en ze tot bloei laten komen? Neem dan contact op en dan plannen we een intake.