Zoektochten. Wie heeft ze niet…

Zoektochten. Wie heeft ze niet…

Ken je dat? Dé zoektocht naar ‘wat zou ik nog willen?’. Gelukkig ben ik een supercoach om mensen te helpen in hun zoektocht. ?

“Wat zou ik nog willen” is een van die ‘zinnetjes die ik vaker hoor als coach. Maar eerlijk is eerlijk, ook voor mijzelf herkenbaar hoor. Ook ik ben de afgelopen maanden met deze zoektocht aan de slag gegaan.

‘Wat zou ík nu nog willen in de laatste jaren van mijn werkzame leven?’

Ik ben de 60 gepasseerd en ben in een periode in mijn leven beland waarin ik positief kritisch kijk naar wat er nog op mijn pad zou kunnen en mogen komen – waar kriebelt het?

Ik bespaar jullie de lange gedachtenspinsels, maar in het kort komt het erop neer dat ik graag nog met collega’s wil samenwerken. Ik zou nog graag voor en in organisaties werken, met mensen. Afgelopen jaren heb ik voornamelijk zelfstandig gewerkt. Dus als verrijking lijkt mij samenwerken een mooie toevoeging.

On the move

Naast mijn coachwerk ga ik ook graag weer ‘on the move’ met mensen in organisaties. Daarom ‘open to work’ op LinkedIn. De afgelopen maand vele opties bekeken, visjes uitgegooid en enkele leuke gesprekken gevoerd. Dat was verhelderend.

Het zit hem niet in HR werk voor mij. Niet meer. Te lang geleden, te veel veranderd? Misschien. Al denk ik dat ik me makkelijk kan aanpassen – omdat ik zo ben.

Supercoach

Uit de gesprekken afgelopen maand ontving ik iets bijzonders van een client:

Goed van je om weer te bewegen en leuk voor je om in organisaties met mensen aan de slag te gaan. Maar je blijft toch wel individueel coachen? Want wat jij doet met mensen, dat is bijzonder – nog nooit zo’n coach ontmoet. Blijf alsjeblieft ‘gewoon coachen’ want jij bent een supercoach!

Wauw, een reflectie waar ik even stil van werd. Waardevol om te krijgen en belangrijk om te wéten en te voelen. Veel mensen hebben positief op mij gereflecteerd in de afgelopen jaren. Dat was én is mijn motivator om mensen een stap verder te helpen. En soms ook wel verder dan één stap – soms verandert alles in hun leven. Omdat mijn coaching doorwerkt.

Zoek jij een supercoach?

Want ja, ik blijf ook coachen op individuele basis, hier in mijn kantoor-aan-huis.

Maar ik wil ook heel graag die kracht, nog meer, bij organisaties inbrengen. Individuele medewerkers ondersteunen en coachen, teams laten samenwerken op basis van persoonlijke én teammotivatie. Mensen doorgronden en van daaruit laten groeien. Prachtig werk met blijvende resultaten.

Hierbij ben ik weer ‘open to work’ en kom graag met jou of jouw organisatie in contact om ook jou te laten groeien. Interesse in een supercoach? Neem dan contact op en dan plannen we een intake.